Thursday, July 3, 2008

APA KHABAR BANG NAJIB?


MALANG SANG KELEMBAI...apabila nama beliau sekali lagi dikaitkan dengan kes pembunuhan alHANTUya. Kesian PAk NeckJIB yang sebelum ini tidaklah begitu merah pedam muka apabila ditanya dan diasak oleh para wartawan.

Setiap hari kes semakin panas. Biarpun ada yang tak percaya, takkanlah cerita Bala tak ada langsung yang betul? Tempias Najib ngan Razak Baginda bukannya semua serkap jarang. Logik akal, ada pun yang masuk akal. Kes ngan budak Sepol tu pun dan mula 'meyimpul'. So jangan ler nanti sampai membelit diri...

Ada ka sebelum ni, kata Sepol pergi jumpa nak mintak biasiswa walaupun PNGK rendah. Pastu kata Sepol ada mai jumpa 3 hari sebelum dia repot kes liwat Nuar Brahim. Waaaaa....itu macam masih tarak kenal ka? Atau nanti mau Sepol tu sondol lu punya bilakang baru mau ngaku kenal sama itu Sepol....bang!

Apa-apa hal pun jika orang UMNO/BN bermadah, dia akan pakai gak ayat macam ni bunyinya..."Tak kan pokok bergoyang kalau tak dak angin?". Kalau macamtu, tak kan ler tak ada angin langsung. Serupalah tu ngan NeckJIB, takkanlah Bala nak bahayakan nyawa dia kalau tau dah tak betul dan nak cari publisiti murah. Dek rasa bersalah dan ingin tegakkan kebenaran, maka Bala rela menanti 'BALA'. Apatah lagi NeckJIB dah ngaku ada jumpa itu SITI NorSepoLIWATI.

So, kita tunggu tengok macaman PENGARAH drama ni nak endingkan stori dia. Maybe ada lagi yang terpaksa diletupkan kot? Yang pasti Allah itu Maha Berkuasa dan Maha Mengetahui.

No comments: